Alles over beursdeelname

Samen met vakgenoot Govert-Henk Mijnders startte ik in 2017 met ExpoPlanA4: Beursdeelname-strategie in een dynamische workshop voor sales- en marketing professionals. Onderstaand alle thema’s die in deze workshop aan bod komen.

1/8: Geld verdienen met beursdeelname.
U neemt deel aan een vakbeurs gaan deelnemen en stelt de vraag: “Hoe weet ik vooraf wat de de beurs me gaat opleveren?” Eigenlijk logisch. U moet beslissingen nemen over tal van zaken die alles bij elkaar een behoorlijke kostenpost vormen. En u wilt weten of u dit gaat terugverdienen. De mannen van ExpoPlanA4 geven antwoord. Govert-Henk Mijnders in gesprek met Ruud van Uden.

2/8: Van Doel naar Doelstelling.
Om te bepalen hoe u uw beurs gaat voorbereiden is het noodzakelijk een goed beeld te hebben van uw doelstellingen. Dit helpt ook bij het bepalen van uw budget. Govert-Henk Mijnders en Ruud van Uden van ExpoPlanA4 bespreken hoe en waarom u doelstellingen vastlegt.

3/8: Wat nemen we mee naar de beurs.
Als doelen, doelgroepen en doelstellingen bepaald zijn, is het tijd om te gaan nadenken over de 5 sleutels tot succes. Producten, Beursstand, Standteam, Campagne en Follow-Up. In deze aflevering bespreken we hoe bedrijven bepalen welke producten ze meenemen naar de beurs. Govert-Henk Mijnders en Ruud van Uden van ExpoPlanA4 in gesprek hierover.

4/8: De Beursstand.
Hoe groot moet een beursstand zijn? En is de vorm nog van belang? De mannen van ExpoPlanA4 gaan hier dieper op in in deze 4e van 8 afleveringen over de voorbereiding van beursdeelname. Govert-Henk Mijnders in gesprek met Ruud van Uden.

5/8: Wie nodigen we uit?
Hoe zorgt u ervoor dat de mensen die u graag wilt spreken ook daadwerkelijk naar uw stand komen? Uitnodigen natuurlijk! Maar nodigt u iedereen uit? Govert-Henk Mijnders en Ruud van Uden van ExpoPlanA4 sparren over de campagne.

6/8: Effectieve Beursgesprekken.
De stand staat, de bezoekers komen binnen, dus nu is het aan het standteam de kiem te leggen voor succes. Contact leggen, gesprekken leiden en toewerken naar follow-up. Een mooi onderwerp voor een volgend gesprek tussen Govert-Henk Mijnders en Ruud van Uden.

7/8: Follow-Up: Goud verzilveren!.
U heeft zinvolle gesprekken gevoerd tijdens de beurs. Gesprekken die opvolging verdienen. Want pas dan kan het succes van de beurs gemeten worden. Govert-Henk Mijnders in gesprek met expert Ruud van Uden. Over hoe de gelegde contacten effectief op te volgen.

8/8: ExpoPlanA4: De samenvatting.
Een korte terugblik en samenvatting waarin Govert-Henk en Ruud alle thema’s uit de vorige 7 afleveringen nog eens kort bespreken. Nu is het aan u. Want: Succes is Doen!

HOME
STANDBOUW
BEURSTRAINING

Nieuwsgierig geworden?

En bent u Sales of Marketing eindbeslisser, bel dan:

+31(0)26 6690321

Of stuur uw bericht naar mail@expocoach.eu

Uw beurs voorbereiden met ExpoCoach Ruud van Uden. Minder werk, meer resultaat.