BEURSTRAINING
BEURSGESPREKKEN DIE VOOR BUSINESS ZORGEN

Beursgesprekken die voor business zorgen

Een succesvol beursteam straalt plezier en vertrouwen uit. Dat is de basis voor succes. Vanuit die basis voert je standbemanning effectieve beursgesprekken. Altijd op de inhoud en nooit langer dan nodig. Vervolgens werken ze toe naar de juiste follow-up. Dé afronding van het gesprek die er voor zorgt dat de bezoeker zich gehoord voelt en staat te popelen om zaken met u te doen.

ExpoCoach en Beurstraining

ExpoCoach werkt samen met de beste beurstrainers uit de branche. Op basis van een uitgebreide intake gaan zij 4 uur lang met je team aan de slag. 75% Interactief met focus op teamwork en resultaat.

  • Ontspannen aanspreken bezoekers in gangpad

  • Identificeren: Is bezoeker doelgroep?
  • Uitvragen behoefte bezoeker
  • Klantgericht doorverwijzen naar collega
  • Klantgericht toewerken naar follow-up
  • Efficient en tijdig afronden gesprek
“Nooit meer ellenlange beursgesprekken waar te weinig uitkomt”

Over de training

Wat klanten zeggen..

“Super beurstraining. Een goede structuur gecombineerd met een ontspannen en enthousiaste sfeer. Daardoor stonden we er echt als team!”

Peter Schwillens, PostNL

“Onze verwachtingen van deze beurstraining waren hoog gespannen en zijn volledig ingelost. In 4 uur tijd werden onze verkopers ‘klaargestoomd’ voor de grootste beurs in onze industrie.”

Janine Graat, Apex International

“Ruud heeft de training volledig toegespitst op onze beurssituatie, wat hierdoor voelde als een maatpak. Hierdoor hebben we doeltreffender de standbezoekers kunnen informeren en selecteren.”

Martijn Verschuren, BeautyLeverancier.nl

“Wat ons het meeste opviel tijdens de beurs dat we veel meer informatie van de bezoeker kregen door onze vragen ánders te stellen. Zoals in de training geleerd.”

Nikie Orie, Rexnord

Nieuwsgierig geworden?

En ben je Sales of Marketing eindbeslisser, bel dan met Ruud van Uden.
06 1669 0523